Hanna Lööf

tröttheten
Hejsan! Jag är verkligen såååå trött för tillfället. Försöker att inte sova bort hela dagen för att jag ska kunna somna på kvällen. Meeeen jag kan ändå inte somna på kvällen och alltså sover jag väldigt lite. Sååå jag är helt enkelt väldigt trött. 
 
Igår firade jag i alla fall min kompis som fyllde år, och det var väldigt roligt och mysigt! Idag ska jag dock jobba och imorgon blir det plugg. Har bloggat dåligt den senaste veckan, och tror det beror på att jag är så trött, har mycket att göra (eftersom de flesta är hemma här över jul) och inte riktigt vet vad jag ska skriva mer än vad jag har gjort och ska göra hhaha... känns lite tjatigt, så just nu när jag inte riktigt har energin eller tiden att göra lite andra inlägg så blir det att bloggen läggs åt sidan istället. 
 
Meeen nu ska jag göra mig klar för jobbet. Vi hörs senare, kramis
 
Jullov
Hej på er! Jag har tagit typ 2 dagar jullov från allt känns det som. Men nu är jag här igen, och mår faktiskt bättre än på länge. Hade en bra julafton men en ännu bättre juldag. Juldagen firade familjen jul nummer 2 och på kvällen var det utgång med nästan hela kompisgänget och hela utgången var verkligen sååå bra. Inget kaos, inga snefyllor, ingen blev för full eller var för nykter. Träffade massa härligt folk, killarna på nöjes var helt seriöst TREVLIGA (bara en kille jag stötte på som inte riktigt hade pli på sina händer...), fick taxi hem så jag behövde inte bry mig om att sova borta osvosv. Allting var bara sååå bra, och gårdagen har verkligen höjt mitt mående något enormt. 
 
Är dock fortfarande sjuk, men trodde att jag skulle vakna upp idag och vara 100 gånger sjukare, men är faktiskt på bättringsvägen nu! Har ju även gått och blivit lite smått förtjust i en snubbe, så jag är väll full av endorfiner för tillfället hahha
 
Jag har sovit bort hela dagen idag, så resten av kvällen lär jag vara rätt pigg.. Men ska försöka göra något, typ städa, nu och sen bara tagga ner så jag kan vända rätt dygnet. 
 
Men vi hörs imorgon, nu ska jag äta och städa! Kramis