Hanna Lööf

SuperSuraSunkSara
Hejsan, idag är jag så grinig.. Är bakis, kom hem och fick lägga mig 05.30 imorse, stresspluggat i en timme inför en inlämning som jag MISSADE :))) så fick maila den till läraren 5 min efter att han stängde inlämningen... och sen är jag bara allmänt sur. Vill bara sova och bli omkramad. I tystnad. 
 
Hade i alla fall kul igår. Men att festa 17-02 är fan jobbigt hahaha, och sen fortsätta vara vaken till 5.30.. Men jag hade i alla fall kul. 
 
Resten av dagen ska jag antingen stanna i sängen, se film och spela star stable (hihi) eller så kommer en kompis hit och kidnappar mig från mitt griniga mående. 
 
Nu ska jag nog börja redigera en video i alla fall, och hoppas på att det blir nått av det. Kände inte att det var jättebra material jag lyckades filma igår, men får kolla igenom det. Så hörs vi, kram
 
lucia
Godförmiddag! Jag gick upp för nån timme sen bara, vilket var väldigt skönt. Har dock väldigt ont i nacken, har väll sovit konstigt.. Men får försöka massera/stretcha bort det innan ikväll. 
 
Just nu sitter jag i sängen och ser på lucia från svt. Känner verkligen hur mycket jag saknar att gå i musikklass på lucia. Men är glad att jag fick 6 år med våra fantastiska luciakonserter, och jag lär väll fortsätta gå dit och kolla varje år. Min lillasyster började ju i 4an i musikklass när jag gick ur 9an så jag får ju se henne vara med i 3 år till i alla fall. Och vill jag/vågar jag så får jag vara med på sista låten, för då får gamla elever komma ut på scen. Det är dock främst för de som går 1an på gymnasiet och alltså gick ur musikklass året innan. Men man får smita med som äldre också :p Iår ska jag se konserten på söndag. Längtar! 
 
Idag är det dags för julsittningen i alla fall! Jag tänkte försöka filma en GRWM. Mitt batteri i kameran var dock urladdat trots att jag inte använt kameran sen jag laddade batteriet fullt??? Får kolla upp det där... Men får jag igång kameran så ska jag försöka filma en grwm. Behöver dock börja nu om jag ska hinna bli klar innan jag ska åka vid 17! 
 
Men vi hörs imorgon, kanske tillochmed på youtube! :) 
 
Hoppas ni får ha en bra lucia, kram
 
Magkatarr??
Hej! Idag har jag hunnit med däckbyte, skriva en uppgift, besöka kyrkogården, lekt med systerdottern, redovisa en uppgift på skolan och haft julmys med uni-föreningen. Så jag har stressat fram och tillbaka hela dagen (för allt har ju inte direkt flytit på som planerat heller). Har även börjat fundera på om jag faktiskt har magkatarr/magsår (eller vad det heter) då jag har haft väldigt ont i magen ett bra tag nu. Kan även inte hosta utan att böja mig fram och hålla för magen, för annars gör det så ont att jag börjar gråta. Jag vet inte, kanske är något helt annat. Men med tanke på hur mycket jag har stressat, och fortfarande stressar, så hade jag inte blivit förvånad. 
 
Nu har jag i alla fall kommit hem. Höll på att somna när jag var med föreningen, så jag kände att det är bäst jag åker hem innan jag faktiskt somnar och blir för trött för att köra. Så nu ska jag äta är tanken, och se serier. 
 
Vi hörs imorgon av förhoppningsvis en lite piggare Hanna
Kram