Hanna Lööf

Snö
Inlägget innehåller adlinks. 
 
Hej på er! Hoppas det är bra med er. Med mig är det dessvärre lite sämre. Kunde inte sova inatt, så efter bara några enstaka timmars sömn och en jäkla massa timmar med att försöka somna så gav jag upp och började plugga vid 6 imorse. Har dock inte fått så mycket gjort i plugget ännu... Har så svårt att komma igång! Jag kollar upp vad jag behöver lära mig och skriver ner det typ 5 gånger innan jag lyckas starta med något av det jag ska lära mig. Väldigt dumt! Men eftersom tentan är redan på torsdag så får jag strukturera upp plugget nu och se till att få det gjort, en sak i taget. 
 
Imorse när jag gick upp var det vitt ute och helt orörd snö. Även fast det är vackert är det inte min favoritårstid. Så krångligt med flera lager kläder, alltid frysa eller svettas, känna sig klumpig av alla lager och känna att man antingen måste frysa eller vara ful. Men med det i tanken så gick jag in på nelly.com och kollade efter lite varmare ytterplagg. Har ju tipsat om lite jackor, men enligt mig skulle jag mer kalla de för höstjackor. Så här tänkte jag bjuda på lite ordentliga vinterkläder, som är snygga och varma! 
 
 
Hörrni! Kan vi snacka om overallen eller??? Såg en tweet om att det borde bli trendigt, och jag håller verkligen med. Denna är ju snygg också!? Fatta att kunna åka pulka, skidor eller bara vara ute i snön utan att frysa och utan att behöva oroa sig för snö i midjan som man kan få med jacka och överdragsbyxor. Seriöst drömmigt! Bokar jag någon skidresa denna vinter då kommer jag beställa denna, utan tvekan! 
 
Skorna tyckte jag båda var snygga och verkar vara varma. Det var lite olika stil på dem också, men båda snygga och något jag skulle kunna ha köpt, om jag inte redan köpt vinterskor. 
 
Sen en päls också. Jag är ju lite smått förälskad i faux fur-jackor atm. Den här såg fruktansvärt varm och mysig ut! Och fanns i flera olika färger. 
 
Okej, nu ska jag sluta hitta på annat än att plugga. Vi höres, kraaam
Veckoplanering
Hejsan! Har lite inlägg på g, men väntar på bland annat ett mail/svar ang. ena. Därmed har det varit lite segt här. Men nu tänkte jag dela med mig av hur min vecka kommer se ut denna vecka! 

V. 44
Mån: Stallet, plugga 
Tis: Plugga, fira en kompis som fyller år!
Ons: Plugga, fotografera med föreningen, ev. halloweenfilm med föreningen
Tors: Stall, plugg, tenta (!!) 
Fre: 
Lör: 
Sön: 
 
Blir alltså plugg första halvan av veckan, samt andra aktiviteter jag egentligen inte hinner med.. Sen har jag lite miniledigt under helgen så då blir det eventuellt utgång någon av dagarna, men det är inget som är planerat än och just nu är jag inte jättesugen på det. Men vi får se hur jag känner mig efter tentan. 
 
Måndagen har ju snart passerat, så kan ju meddela att det inte har blivit mycket plugg gjort, nästan inget tyvärr. Men stallet har jag checkat av i alla fall. Och det var en, vad jag skulle gissa, brunstande liten dam som skulle motioneras idag. Så det var med livet som insats! Haha nej inte riktigt, men hon var extremt spänd, vägrade gå ut i skogen först så en som var i närheten fick leda henne första biten. Sen travade hon i sidled för det mesta i skogen, så jag vände och gick till paddocken för säkerhetsskull. Där var hon också spänd och okoncentrerad. Så jag körde skritt och trav i stora volter för att bara göra henne lite mer avslappnad och skifta fokus till mig. Sen tog vi lite galopp, som var mer hopplasteg än galopp hahah. Men hon är ju snäll i alla fall. Brunstig, ny pöjk i hagen bredvid och blåsigt väder så kan jag inte förvänta mig så väldigt mycket mer. 
Ouff, saknar den här stjärnan varje dag. Tvivlar på att någon annan häst någonsin kommer gå mig samma motivation till ridning som han gav mig.. 
 
Resten av kvällen ska jag nog förbereda lite inlägg så det är klart att lägga ut när jag fått svar. Sedan ska jag nog bara sova för att kunna gå upp någgorlunda tidigt imorgon och plugga tenta hela dagen. 
 
Ha det superbra så hörs vi snart igen, kramis!