Hanna Lööf

Första advent!
Ååååh ni ska bara veta hur taggad jag är på jul nu! Stämningen, julbaket, slå in julklappar, umgås med familjen, tända ljus, bara myyyysa! 
 
Tänkte att ni ska få ett juligt inlägg varje advent fram till jul nu. Kommer säkert smyga in fler juliga inlägg däremellan men lovar ett varje advent i alla fall! Så idag tänkte jag visa lite tips till er egna önskelista, eller tips till vad ni ska ge till någon annan. 
 
 
 
bed and body mist från rituals. Fick denna förra julen och har använt upp hela nu och önskar mig en ny detta år.. Den är fantastisk! 
 
Morgonrock från madlady. Har verkligen ingen mysig morgonrock!? Har kimonos, men på vintern vill man ju mysa i en varm o go morgonrock! 
 
Väska från nelly. Väskor kan man ju inte få för mycket av! Kanske kan du passa på att önska dig nån glittrig inför nyår? 
 
Skärp från nelly. Bästa accessoaren ändå. Ett snyggt skärp kan lyfta en hel outfit och det finns mängder av skärp att välja mellan. 
 
Ögonskuggspalett från bh cosmetics. Gillar du smink? Eller någon du vill ge en julklapp? En ögonskuggspalett kan ju inte gå fel. Så tips till er killar som vill köpa smink till en tjejkompis, syster, flickvän, eller nån kille som gillar smink - kör på en ögonskuggspalett! 
 
Gåvobevis från rädda barnen. Det här är den viktigaste julklappen. Borde vara årets julklapp varje år. Det här kan du köpa till vem som helst. Jag menar, de flesta människor har ju faktiskt lite civilkurage i alla fall. Det här är en viktig sak och de flesta som läser detta har troligtvis mer än man faktiskt egentligen behöver. Du kan ju alltid köpa ett som en julklapp till dig själv om inte annat. Det kommer jag göra. 
 
Gåvobevis finns att köpa på rädda barnens hemsida, afound, unicef, redcross.se med mera. Det finns i alla priskategorier också. Vi kan faktiskt hjälpa till, och då tycker jag vi ska det. 
 
Ha en bra första advent, och köp julklappar med tanken i bakhuvudet att ett gåvobevis blir en julklapp för flera än den du ska ge gåvobeviset till. <3 
L

åh! Morgonrocken läggs till på önskelistan :D och gåvobeviset också. Ska köpa det som julklapp till mig själv ockås. Så bra att du tar upp det!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress