Hanna Lööf

plugg o jobb o stress
Hej på er! Idag har jag varit på uni och pluggat i ca 5 timmar. Sen var det ett litet möte med föreningen (universitets föreningen typ) och sen fick jag åka hem o äta hehe.. 
 
Under kvällen har jag hittills pratat med min syster som var ledsen, svarat på mail och skrivit ett samarbete. Efter att jag har bloggat klart ska jag redigera lite bilder som ska vara klara imorgon. 
 
Känner att jag har det väldigt stressigt just nu, men det är ändå "bara" stresssigt med skolan och ica-jobbet. Det är i alla fall det som ger mig en jobbig stress och ångest. Men annars går det faktiskt rätt bra med livet haahha..! Håller på att sälja massa grejer så jag blir av med det jag inte använder och får in lite cash istället. Har även fått totalt TRE värdecheckar till värmlandstrafik samt ett busskort jag åker gratis på i 2 veckor! Så det känns väldigt nice! Hämtade även ut biljetten till julsittningen tidigare idag och fick även med min kompis så hon köpte en! :D Väntar på 2 paket som borde komma under veckan och som jag verkligen längtar efter. Så det är jag taggad på. Mår också väldigt bra av att börja varje morgon med ett avsnitt av julkalendern. Så mysigt! Så alltså känns livet rätt bra trots att skolan och (ena) jobbet går skit haha! Andreas satt med mig på uni när jag pluggade förut och han visade en massa typ pepp-texter och sånt, så jag blev väldigt peppad och positiv av det, så det kändes skönt! 
 
Men nu ska jag sätta igång med bildernas sista finish och skicka iväg dem, innan jag tar kvällen. Kramiskramis
Från julbaket i lördags<333
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress