Hanna Lööf

baaaakis
Hej på er. Nu är jag vid liv igen hahahha
Blev ju utgång igår, eller åtminstone förfest till utgången hahhaha... Vi stannade kvar på förfesten till halv tolv innan vi tog bussen in till stan. Så vi var där strax efter midnatt och ställde oss i en rejält lång kö till tempel. Tog MAX 10 min och sen hade jag tappat bort alla mina kompisar. Hur vet jag inte, för vi stod ju med varandra i kön?? hahahah men dom var borta iaf och jag hade väll druckit liiite för mycket så jag orkade inte försöka hitta dom. Gav upp hoppet direkt hahahah... Så jag drog hem till en kompis och käkade flingor, kollade på film och chillade. Sen somnade vi så jag missade nattbussen hem. 
 
Imorse vaknade jag med illamående och en extreeeeem huvudvärk... Så efter en timme av att försöka somna om, springa till toan, dricka vatten och försöka överleva, pretty much, så tog jag 9-bussen hem. Väl hemma käkade jag frukost och bäddade ner mig i min säng och sov till 14. 
 
Än har jag inte blivit av med huvudvärken och har legat i sängen hela dagen. Men nu har jag precis tagit lite mat och försöker få i mig det medan jag kollar på kriminalserie. Har föreläsning 8.30 imorgon, och jag är extreeemt otaggad... Men det är bara o bita i det sura äpplet. Tisdagen blir ännu värre.... 
 
Men nu ska jag försöka äta lite mer, sen ta en dusch och gå o lägga mig. Veckans schema får ni ju imorgon! 
Kram
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress