Hanna Lööf

countdown
Hejsan svejsan! Nu har jag städat köket, städat mitt rum, ätit frukost, duschat, målat naglarna och gjort allt jag skyllt på för att slippa plugga hahha så nu har jag bara bloggen kvar innan jag MÅSTE sätta igång med plugget. 
 
Fick i alla fall ganska mycket plugg gjort igår vilket var skönt. Så har egentligen bara 2 frågor kvar jag ska hitta rätt svar till innan jag ska börja trycka in all fakta i huvudet. Tänker att jag borde hinna med det idag i alla fall. Och sen kan jag repetera allt imorgon och bara träna, träna, träna tills det sitter. Sen dra igenom det en eller två gånger på fredag innan tentan ska skrivas. Är fett nervös för jag har så höga krav på mig själv inför denna tentan eftersom jag vet ungefär vilka frågor som kommer i och med att jag redan skrivit den en gång. Men samtidigt så har jag failat en gång och skulle kunna göra det igen. Och det kommer inte vara exakt samma frågor, vilket kan göra att jag faller :( Men vi får hoppas på det bästa och hålla tummarna. 
 
Men hörrni, nu ska jag sätta mig med plugget så jag får det gjort nån gång! Jag lovar er mer och bättre uppdatering så fort tentan är över
Kram, kram, kram
 
Emilia Nilsson

Hur mycket hann du plugga innan du började spela starstable istället? ;)

Svar: Hahhahaa sschh ;P pluggade faktiskt typ 2 timmar innan sso.. OCH efteråt! :PPP
Hanna Lööf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress