Hanna Lööf

Dagen d
God förmiddag på er! 
Idag är det dags för tentan och jag är supernervös. Kunde verkligen inte plugga igårkväll pga migränen, så all planering kraschade ju inför att känna mig förberedd... Men jag får ta ett ryck nu, efter att jag har bloggat, och helt enkelt skylla mig själv att jag inte började i tid. Förhoppningsvis klarar jag tentan i alla fall. Sen bryr jag mig inte direkt vad jag får för betyg/poäng, så länge jag är godkänd. 
 
Tentan kommer egentligen ta upp hela min dag, så jag har inte så mycket annat planerat. Ska ju få iväg bilen till service och sen kör pappa mig till skolan. Tentan får jag skriva på ända till 19, och sen ska jag ta sjuttioelva bussar för att ta mig hem. Så jag är inte hemma förrän sent ikväll. Då lär jag väll typ prova kläder till lördagen och kanske slå in julklapparna jag köpte igår och lite sånt. Sen bara sova. 
 
Lördag är det i alla fall utgång som gäller, standard efter tenta ju :pp Men NU blir det plugg, fixa mig, få bilen till service och sen skriva tenta. Håll tummarna för mig !!
 
kram
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress