Hanna Lööf

Glossybox X2
Har nyligen startat en prenumeration på glossybox och har fått hem 2 av 3 boxar än så länge, så får vi se om jag fortsätter prenumerationen eller avbryter den efter 3 boxar. Men tänkte i alla fall visa lite vad jag fått i de 2 första boxarna. 
 
 
Oktoberboxen kom med en återfuktande kräm från cetaphil i full size, vilket är min go-to ansiktskräm varje dag nu. Sedan var det en primer från benefit som även den används nästan dagligen. I alla fall när jag sminkar mig. De 3 resterande produkterna var en cream blush från niko pro, ett läppstift/läppglans från steve laurant och ett ögonskuggsstick från meech n mia
Laurant läpprodukten var dock en liten besvikelse, både för att det blivit tryckfel så det står fel på produkten, men också då jag tyckte det var väldigt kladdigt och liknade läppglans man hade när man var liten. Men det är min personliga åsikt. Annars tyckte jag det var väldigt spännande med boxen och få testa nya produkter! 
 
 
Novemberboxen fick jag hem igår, och KOLLA va fin den är! Såå mysig. 
 
I denna box var det ett matte läppstift från huda beauty (<333333), en body butter från the body shop, en återfuktande kräm från basiderm, pore strips och en ansiktsmask. Samt lite rabatter på olika grejer. Huda beauty och body shop var ju favoriterna i denna box. Alltså huda beauty läppstiftet är gudomligt! Dock hade jag önskat att jag fått en annan färg, men det här funkar bra ändå. 
 
Tidigare har jag enbart använt lypsyl då jag inte tycker jag passar i läppstift/andra färger på läpparna. Men har börjat få upp ögonen för det nu efter att jag har fått testa lite olika varianter och märken. Fick ju även ett matte läppstift i rött från jfr för ett tag sedan (som jag hade på halloween) som jag inte direkt hade några problem med. 
 
 
Nu är det decemberboxen jag väntar på och sedan är min prenumeration slut. OM jag avslutar den dvs. Har inte riktigt bestämt hur jag ska göra än... Vad tycker ni? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress