Hanna Lööf

migrän
Hej! Idag har det varit fullt upp. Jag har pluggat, varit i stallet, hälsat på brors-sonen och sen har jag spenderat ca 3 timmar på bergvik medan mamma klippte sig. Sen jag kom hem har jag försökt starta bilen, vilket gick åt skogen, duschat och ätit.
 
Har sån fruktansvärd huvudvärk nu också... Har tagit ipren, käkat ordentligt med mat, vilat, duschat och hällt i mig vatten - för att dömpa huvudvärken. Men inget hjälper... Skulle ju plugga mer nu egentligen, men alltså jag kan knappt ha lampan tänd... I värsta fall får jag väll helt enkelt gå och lägga mig tidigt och gå upp tidigt för att plugga då... 
 
På bergvik blev det inte något roligt köpt. Köpte 2 julklappar, rakhyvlar och lösögonfransar. Så ingen rolig shopping, men det jag kunde och behövde köpa. Har även köpt busskort och laddat det eftersom jag inte har någon bil för tillfället. Så mitt bankkonto ekar rätt så tomt för tillfället. Men men! 
 
Nu ska jag kolla om jag kan ta en till värktablett och sen vila en stund till innan jag försöker plugga eller lägger mig. 
Hoppas ni har haft en bra dag! Kram
Lille findus-gubben <3 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress