Hanna Lööf

Oktober faves!
 Oktober är slut och jag tänkte tipsa om lite favoriter jag haft under denna månad! 
 
 
 
 
Månadens...
 
Sminkprodukt: Technic lashitude mascara. Den kostar på riktigt typ 50 spänn och jag tycker den är superbra! Har verkligen inget negativt att säga om den. Har testat många mascaror genom åren och technics mascara är helt klart den mest prisvärda och en av de bästa. 
 
Hårvårdsprodukt: Jag älskar schwarzkopfs Bonacure hairtherapy, Oil miracle talent 10, brazilnut oil. Spraya i håret efter att man har tvättat det och håret blir mycket lenare, glansigare och sedan är det även bra för skadat/slitet hår. 
 
Hudvårdsprodukt: Honestly allt som återfuktar! Min hud är katastrof i detta väder och blir jättetorr. Så jag kör på 2 olika återfuktande ansiktskrämer, ansiktsmasker och återfuktande primer under sminket. Ena ansiktskrämen jag använder är "Cien Vital regenerative night cream" som jag alltid smörjer ansiktet med innan jag ska sova. Den andra har jag inte i närheten just nu och minns inte namnet på.. Men jag kommer tipsa er om den i ett kommande inlägg! Ansiktsmasker tycker jag att man får testa sig fram med olika typer, märken mm för att hitta det som passar bäst till sin hy. Primern jag använder just nu är benefits the porefessional. 
 
Klädesplagg: Den leomönstrade tröjan från bikbok har blivit en riktig favorit! Den var snyggare än jag förväntat mig på och extremt mysig, samt lagom varm/sval så man varken svettades eller frös. recommend recommend! 
 
 
Tips: Drick vatten! Det gör sååå mycket för dig. För uttorkning är ju största boven om du vill ha en bra hy. Så, vatten, vatten, vatten! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress