Hanna Lööf

shein-paket
Hejhejhemsktmyckethej! 
Jag sitter och analyserar fallbeskrivningar och har väldigt svårt att koncentrera mig på det, så tänkte ta en paus och blogga istället en stund. 
 
Dagen har flytit på som planerat pretty much. Var på sjukhuset hos stackars pappa i nån timme. Han ska opereras imorgon bitti så han sover på sjukhuset inatt och kanske imorgon också. Tycker så synd om honom :( Men han kommer ju bli bra i alla fall, och nu får han ordentligt med smärtstillande och hjälp på sjukhuset. 
 
Efter sjukhuset hämtade jag lillasyrran på skolan och körde henne till stallet innan jag åkte hem och har pluggat sen dess. Har även däremellan nånstans hunnit hämta ut ett paket som var från shein. Hade fått hem två tröjor där ifrån. Dom var rätt fina faktiskt. Väldigt tunna, speciellt den ena som jag trodde var en tjocktröja. Men det var billigt och fint i alla fall hahhah... Om inte annat så kan jag ha dem hemma till sommaren när jag inte behöver frysa. ;P 
 
Detta är i alla fall tröjorna jag fick hem. Kommer nog inte beställa från shein igen. I alla fall inte spontanshoppa där. Är väll om det är något specifikt därifrån jag vill ha eller något plagg jag ska ha på tex. nån temasittning och inte vill lägga mycket pengar på. 
 
Nuuuu ska jag skriva klart uppgiften för dagen så jag kan kolla min nya favvoserie sen (lie to me) hihi<3 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress