Hanna Lööf

Vid liv igen
Hej på er! Igår hade jag en riktig seg-dag, med en kaos-kväll. Låg i sängen typ heeeela dagen och bara återhämtade mig. Sen började jag plugga vid typ 15-tiden och pluggade väll ca 2 timmar innan jag spontant bestämde mig för att dra på fest. Kvällen var rolig till en början, sen inträffade en liten incident som förstörde resten av kvällen, så vid midnatt redan drog jag hem till min kompis som jag skulle sova hos och grinade och sen somnade hahah.. 
 
Idag var jag uppe vid 7 och drog till skolan för seminarie. Var lite sådär att sitta där med rödsprängda ögon och typ lukta öl:)) Men det gick faktiskt jättebra på seminariet! Så jag är glad att jag gjorde det, trots att det var en extrauppgift. Efter seminariet drog jag till elgiganten och köpte en kamera (!!!) så nu har jag inga ursäkter att inte börja med youtube, mer än att jag är feg hahah.. Men pengarna jag la på kameran får fasen motivera mig att börja, för jag blev av med lön och csn samma dag jag fick det pga black friday :)) (har alltså även internetshoppat liiiiite för mycket idag också.... ÅNGEST) Så nu ska jag leva så tight med utgifter som det bara går året ut. 
 
När jag kom hem så gjorde jag ett samarbete med jfr på instagram och sen somnade jag med kläderna på och sov typ 2 timmar. Nu håller jag på och skriver min laborationsrapport, och lär göra det hela helgen när jag inte jobbar. 
 
Men nu har ni fått en liten update av mig, så ska jag fortsätta plugga nu. Har ni fyndat något på black friday? Jag har både fyndat och floppat skulle jag vilja säga hahha... Köpstopp nu!! 
Kram
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress