Hanna Lööf

Bokat resa!
 
Hallååå?! Jag ska till bali??! 
 
Okej, fact about me: Jag älskar att resa och se världen. Jag och en kompis planerar lite smått att resa en del 2019 då vi båda vill bryta våra vardagliga mönster vi har i dagsläget. Problemet är dock att jag har inte tillräckligt med pengar för att kunna resa så mycket jag faktiskt vill. Men nu har pappa bokat in en familjeresa till Bali i 2 veckor som jag inet behöver betala! Alltsåååå??<33 Så jag vet att jag får minst 2 veckor utomlands nästa år. Förhoppningsvis går min och min kompis plan i land och vi åker iväg någonting också. Så jag är så taggad! Att detta blev bokat gjorde mig så mycket mer taggad att boka mer med min kompis! 
 
 
Bali är såå fint och det är faktiskt det jag skrev upp först på min "vart jag vill resa-lista". Så det ska bli såå kul att få 2 veckor där utan att behöva ha pengaångest. Vi ska dessutom bo på två olika hotell och får på så sätt se mer av ön. 
 
Första stället är detta: 
Ligger precis bredvid havet och stranden, men har även pooler och ett lite mer typiskt hotellområde. Tycker detta verkar vara ett väldigt mysigt ställe, och om jag förstod rätt så bor man i en liten "stuga" typ med ett väldigt asiatiskt tema. Supermysigt! 
 
Nästa ställe är ett lite mer lyx-ställe som jag aldrig hade haft råd med själv. 
Man bor alltså i en egen liten villa med egen pool! Såå lyxigt! Badrummet har även ett badkar som är typ nergrävt i golvet istället för ståendes på golvet. Tyckte det var väldigt fränt! 
 
Jag som gärna inte går i bikini bland folk känner ju att det ska bli underbart med egen pool och då kunna bada, sola och chilla hur mycket jag vill utan att någon ska behöva kolla på mig haha! 
 
Jag har en liten plan/tanke om att filma/vlogga alla resor jag ska på framöver. Både för att jag gillar att vara kreativ med foto och film, men också för att film visar mycket mer än foto och för att det är roligt att ha och kunna kolla tillbaka på. Så jag hoppas att den planen blir av, och att ni vill se! :p 
 
Är så taggad på detta nu haha! Ska ju inte till bali förrän i april, men det kan bli andra resor innan det och annars så blir det väll efter det. Är oavsett vad väldigt taggad på alla resor jag kommer göra framöver. Önskar verkligen att man kunde tjäna pengar på det haha..! 
 
Ha det braaaa mina hjärtegull! 
Oliwia

Var på Bali i somras på bröllopsresa! Ni kommer inte bli besvikna, så många vackra platser där och folket är verkligen genuint trevliga och inte bara för att man är turist, de vill verkligen att man ska få möjlighet att se allt på deras ö som de är så stolta över :) Bra val av resmål!

Svar: Åh vad kul! Är supertaggad!! :D
Hanna Lööf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress