Hanna Lööf

onsdag 10 okt
Hejsan! Idag har jag bara varit hemma och städat, samt pluggat. Igår var det däremot lite mer äventyr i mitt liv. Jag och min kära vän Marcus drog till stan i jakt efter kläder till 90-talssittningen. Så vi började i stan och kollade alla möjliga affärer. Partaj, röda korset, new yorker och carlings bland annat. Jag hittade det jag saknade till min outfit och Marcus hittade en början till sin outfit. Sedan käkade vi på spicy hot, favoriten! 
 
Vi fortsatte sedan vår jakt på solareturen, och där hittade vi så mycket roligt och spännande. Jag hittade faktiskt ett par ascoola momjeans för 70 spänn där som jag köpte! Men vi hittade inget till sittningen så vi körde till ett sista ställe som fick bli bergvik. Där kollade vi runt i affärerna, hälsade på min kompis Alva som jobbar där och köpte lite smått o gott. Sedan åkte vi hem efter 5 timmars letande och häng. 
Det jag fick med mig hem efter den dagen var: 
Kjol till sittningen, från new yorker
strumpor/strumpbyxor till sittningen, från partaj
Svarta jeans, från carlings 
momjeans, från solareturen
Smyckeshängare + "fat" till mitt rum, från tgr
och lite alkohol. 
 
Ni lär få se sakerna framöver också. Men nu ska jag plocka iordning allt jag hade när jag pluggade förut och sedan ta kvällen. Kram på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress