Hanna Lööf

Snö
Inlägget innehåller adlinks. 
 
Hej på er! Hoppas det är bra med er. Med mig är det dessvärre lite sämre. Kunde inte sova inatt, så efter bara några enstaka timmars sömn och en jäkla massa timmar med att försöka somna så gav jag upp och började plugga vid 6 imorse. Har dock inte fått så mycket gjort i plugget ännu... Har så svårt att komma igång! Jag kollar upp vad jag behöver lära mig och skriver ner det typ 5 gånger innan jag lyckas starta med något av det jag ska lära mig. Väldigt dumt! Men eftersom tentan är redan på torsdag så får jag strukturera upp plugget nu och se till att få det gjort, en sak i taget. 
 
Imorse när jag gick upp var det vitt ute och helt orörd snö. Även fast det är vackert är det inte min favoritårstid. Så krångligt med flera lager kläder, alltid frysa eller svettas, känna sig klumpig av alla lager och känna att man antingen måste frysa eller vara ful. Men med det i tanken så gick jag in på nelly.com och kollade efter lite varmare ytterplagg. Har ju tipsat om lite jackor, men enligt mig skulle jag mer kalla de för höstjackor. Så här tänkte jag bjuda på lite ordentliga vinterkläder, som är snygga och varma! 
 
 
Hörrni! Kan vi snacka om overallen eller??? Såg en tweet om att det borde bli trendigt, och jag håller verkligen med. Denna är ju snygg också!? Fatta att kunna åka pulka, skidor eller bara vara ute i snön utan att frysa och utan att behöva oroa sig för snö i midjan som man kan få med jacka och överdragsbyxor. Seriöst drömmigt! Bokar jag någon skidresa denna vinter då kommer jag beställa denna, utan tvekan! 
 
Skorna tyckte jag båda var snygga och verkar vara varma. Det var lite olika stil på dem också, men båda snygga och något jag skulle kunna ha köpt, om jag inte redan köpt vinterskor. 
 
Sen en päls också. Jag är ju lite smått förälskad i faux fur-jackor atm. Den här såg fruktansvärt varm och mysig ut! Och fanns i flera olika färger. 
 
Okej, nu ska jag sluta hitta på annat än att plugga. Vi höres, kraaam
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress