Hanna Lööf

This is halloween
 
Det som väntar denna månaden är halloween och därför tänkte jag ge lite tips på utklädnader om ni inte har bestämt än. Jag är inte den som köper en färdig dräkt, så därför tänker jag inte heller ge exempel på sådana. Utan jag tänkte ge exempel på sånt man kan sätta ihop av sånt man har i garderoben, och sedan enbart köpa nån liten grej som ger looken det sista. 
 
Djävul - Röd klänning, rött läppstift, ett par svarta klackar och ett diadem med djävulshorn på (som man kan hitta på bl.a. glitter) och du är klar. Detta är även vad jag troligtvis kommer köra på iår då jag har allt till det hemma redan. 
Sandy från Grease - läderbyxor och en svart off shoulder topp, röda klackar, rött läppstift och fluffa upp håret ordentligt. Klart! 
Isprinsessa - en ljusblå eller vit klänning, gärna med bling på, vita klackar, ljust smink och en krona. Förslagsvis denna från nelly.com 
Britney spears - Den klassiska looken med flätor, vit skjorta och rutig kjol. Enkelt och klassiskt. Med rutig kjol går det även att köra på Clueless - chers look, har du matchande kavaj till kjolen skulle jag kört på clueless! 
Audrey hepburn - Audrey kan aldrig gå fel. Svart fodralklänning, svarta, långa handskar och håret uppsatt som hennes samt blingsmycken. 
Ängel - är djävul för "hårt" för dig så kan du ju alltid vara en ängel. Vit klänning och vingar är allt som behövs. 
Sjöjungfru - Jag avslutar med en lång, tight kjol och denna topp från hm som är hur enkelt och snyggt som helst! 
 
Vad ska ni va på halloween? 
Jag ska ju som sagt vara djävul, men då jag även var det förra året så blir det något annat nästa år. Så jag ska fundera på det i ett heeeelt år :pp 
Kramis
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress