Hanna Lööf

Veckoplanering
Hejsan! Har lite inlägg på g, men väntar på bland annat ett mail/svar ang. ena. Därmed har det varit lite segt här. Men nu tänkte jag dela med mig av hur min vecka kommer se ut denna vecka! 

V. 44
Mån: Stallet, plugga 
Tis: Plugga, fira en kompis som fyller år!
Ons: Plugga, fotografera med föreningen, ev. halloweenfilm med föreningen
Tors: Stall, plugg, tenta (!!) 
Fre: 
Lör: 
Sön: 
 
Blir alltså plugg första halvan av veckan, samt andra aktiviteter jag egentligen inte hinner med.. Sen har jag lite miniledigt under helgen så då blir det eventuellt utgång någon av dagarna, men det är inget som är planerat än och just nu är jag inte jättesugen på det. Men vi får se hur jag känner mig efter tentan. 
 
Måndagen har ju snart passerat, så kan ju meddela att det inte har blivit mycket plugg gjort, nästan inget tyvärr. Men stallet har jag checkat av i alla fall. Och det var en, vad jag skulle gissa, brunstande liten dam som skulle motioneras idag. Så det var med livet som insats! Haha nej inte riktigt, men hon var extremt spänd, vägrade gå ut i skogen först så en som var i närheten fick leda henne första biten. Sen travade hon i sidled för det mesta i skogen, så jag vände och gick till paddocken för säkerhetsskull. Där var hon också spänd och okoncentrerad. Så jag körde skritt och trav i stora volter för att bara göra henne lite mer avslappnad och skifta fokus till mig. Sen tog vi lite galopp, som var mer hopplasteg än galopp hahah. Men hon är ju snäll i alla fall. Brunstig, ny pöjk i hagen bredvid och blåsigt väder så kan jag inte förvänta mig så väldigt mycket mer. 
Ouff, saknar den här stjärnan varje dag. Tvivlar på att någon annan häst någonsin kommer gå mig samma motivation till ridning som han gav mig.. 
 
Resten av kvällen ska jag nog förbereda lite inlägg så det är klart att lägga ut när jag fått svar. Sedan ska jag nog bara sova för att kunna gå upp någgorlunda tidigt imorgon och plugga tenta hela dagen. 
 
Ha det superbra så hörs vi snart igen, kramis! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress